+47 480 54 002 post@atelierilsvika.no

Velkommen til trøndelags mest unike arbeidsfellesskap

8. juli, 2019, Trondheim

 

 Trenger du et profesjonelt og inspirerende sted å jobbe? Da har du kommet riktig! Men hvorfor ikke komme og se selv?!

 

Jeg kommer gjerne på besøk

Vi er eldst

Atelier ilsvika har en lang forhistorie, men ble formelt stiftet i år 2000, lenge før ordet coworking fantes. Som tverrfaglig arbeidsfellesskap har vi holdt på lengst av alle i trøndelag. Vi har gått fra 12 entusiastiske personer lengst uti ilsvika, til nærmere 50 hardtarbeidende mennesker i Mellomila 56.

1

Vi er tverrfaglig

Tverrfaglighet er selve grunnmuren vår, og noe vi mener gjør oss bedre rent faglig og ikke minst gir oss en rikere arbeidshverdag. Hos oss finner du interiørarkitekter, illustratører, fotografer, kunstnere, designere av mange slag, arkitekter, tekst-forfattere, planleggere, kunst-håndverkere,  og oversettere.

Unike lokaler og verksteder

Vi har et rom for det meste: fotostudio, snekkerverksted, ovns-rom, lakkrom, printerrom, server-rom, møterom, store allrom, lagerrom, kjøkken, kontor-arbeidsplasser og atelier – samt mye hjerterom!

Fagkompetanse og nettverk

Vi er nesten 50 personer på AI, mange med lang fartstid som selvstendig næringsdrivende, kunstnere eller kunsthåndverkere. Tilsammen har vi MYE fagkompetanse, STORT nettverk og personlig kunnskap om det å drive for seg selv.

Vi har rom for deg!

Atelier Ilsvika er Trondheims mest unike og eldste co-working space. Arbeidsfellesskapet ble startet i 2000 av tolv idealister med sterkt engasjement for å samle kreative mennesker med egne bedrifter under samme tak. 19 år senere er vi her fortsatt, og nærmer oss i dag 50 personer under det høye taket  i Mellomila 56.

Vi holder til i en tidligere spikerfabrikk, noe som gir lokalene et røft preg med takhøyde – på alle måter! Litt sånn New York i Trondheim, som en gjest beskrev oss. Vi har mange fasiliteter: fotostudio, snekkerverksted, ovnsrom (keramikk), lakkrom, store allrom, møterom, printerrom, serverrom, kjøkken, lagerrom, kontorarbeidsplasser og studioplasser for kunstnere/kunsthåndverkere – og ikke minst har vi rom for flere!

Leiepriser

“Glassburet”- spesialtilbud!

Spesialtilbud på kontorlokale beregnet på 2-3 personer. 20,5 kvadratmeter, super utsikt og ellers tilgang på “alt” på huset (verksteder og studio avtales individuelt) – WIFI, møterom, strøm, vask, kjøkken inkludert. Bli en av oss, og få stemmerett på allmøtene. 3 mnd. oppsigelsestid, depositum på 7.500 kr.

7580 ,-

(per mnd. eks. mva)

Helt & fullt

Tilgang på “alt” (verksteder og studio avtales individuelt) – WIFI, møterom, strøm, vask, kjøkken inkludert. Bli en av oss, og få stemmerett på allmøtene. 3 mnd. oppsigelsestid, depositum på 7.500 kr.

3490 ,-

(per mnd. eks. mva)

Nå & da

Tilgang på “alt” (verksteder og studio avtales individuelt) – WIFI, møterom, strøm, vask, kjøkken inkludert. Max 8 timer i uka/ 4 dager i mnd. (timer kan spares opp og brukes som ønsket). Cleandesk m/hylleplass tilknyttet. Ikke depositum, 3mnd. oppsigelsestid.

1230 ,-

(per mnd. eks. mva)

Verksted/studio

Tilgang til kun snekkerverksted, keramikkverksted eller fotostudio.

Avtales spesielt. Ta kontakt!

Her er vi

Mellomila 56
Ilsvika, Trondheim
Tel: 47 480 54 002
E-post: post@atelierilsvika.no
www.atelierilsvika.no

Vil du vi skal kontakte deg?

Send oss gjerne en liten beskjed via dette skjemaet så tar vi kontakt snarest. Ønsker du å stikke innom og se selv kan du jo foreslå et tidspunkt så får du svar fra oss snarest. Vil du heller snakke med oss direkte? Ring: 480540002

Leietakere:

Disse fine folka holder til på Atelier Ilsvika akkurat nå.

Arkitekt Finn Håkonsen