+47 480 54 002 post@atelierilsvika.no

Intern leie for medlemmer:

Alle medlemmer med fullt medlemskap kan fritt benytte møterom og fellesarealer i Atelier Ilsvika til egne arrangementer der arrangementets innhold er en del av medlemmets daglige virke. Dette både i arbeidstid og etter normal arbeidstid.

Der medlemmet kan få refundert husleie for slike arrangementer av f.eks Innovasjon Norge, Trondheim kommune osv, skal husleie lik ekstern leie betales. Det er medlemmets ansvar å sørge for at dette blir fakturert.

Medlemmer kan også leie lokaler utover hva som normalt inngår som en del av medlemmets daglige virke. Dette kan være arrangementer som fest for eget nettverk, møter – eller familieaktiviteter som bursdager, konfirmasjon, bryllup osv. Da er prisene som følger:

Pris per dag:
Møterom: 1 000,-
Lounge/lunsjrom: 2 000,-

Møterom og fellesarealer bookes av medlemmet selv i Google Kalenderen.
Hvis det er arrangement som du tror kan påvirke arbeidsroen til folk enten det er dag, kveld eller helg må du sende ut en mail til alle og si fra. Hvis du er i tvil om noe angående leie av lokaler, er det styret du skal snakke med.

Ved utleie av lokalene er medlemmet ansvarlig for alle sine gjester. Avlåste områder som Storsalen, Mezzaninen osv skal ikke benyttes. Ønsker medlemmer omvisning i lokalene henvises dette til Atelier Ilsvikas kontaktperson.
Medlemmet skal også sørge for at lokalene er rengjort og ryddet etter bruk. Dette inkluderer å etterfylle toalettpapir/tørkerull på do og tømme søpla, særlig om du har hatt mange folk her.

Ekstern leie:

Eksterne kan leie lounge/lunsjrom hvis et medlem tar på seg ansvaret for arrangementet. Snakk med daglig leder på forhånd. Alt skal ordnes av/via medlemmet, og det er veldig viktig å varsle “huset” på forhånd, og sørge for at alt er tilbake på plass i etterkant (husk å tømme oppvaskmaskina og søpla).

Pris:
Halv dag: 3 000,-
Hel dag: 5 000,-

Konferanse/flere dager: Etter avtale

Booking:

For å booke et møterom eller arrangement, fører du det selv opp i Atelier Ilsvika sin Google Calendar. Du må logge deg inn på Google kalenderen ved å logge deg på Google, med følgende brukernavn/passord:

E-post: post@atelierilsvika.no
Passord: spikerfabrikken

PS: Er du google-hendig kan du legge til Atelier Ilsvika-kalenderen i din egen google-calender.

Fyll ut dette skjemaet for å få tilsendt faktura på leie av lokaler