+47 480 54 002 post@atelierilsvika.no

Trenger du et profesjonelt og inspirerende sted å jobbe?

Da har du kommet riktig!
Men hvorfor ikke komme og se selv?!

 

Jeg vil prøve!

Trenger du å komme deg ut av gjemmekontoret?

Hos oss møter du likesinnende, hardt arbeidende mennesker som synes det er bedre å jobbe i fellesskap. Vi er ca 55 stk som har Atelier ilsvika som sin arbeidsplass og tverrfaglighet som mantra. Atelier ilsvika ble formelt stiftet i år 2000, lenge før ordet Coworking fantes, og som tverrfaglig arbeidsfellesskap har vi holdt på lengst av alle i Trøndelag. 

1

Trenger du et profesjonelt og inspirerende sted å jobbe?

Her på Atelier Ilsvika er alt “på stell” og mulighetene mange. Du kan leie deg en clean-desk med umiddelbar wifi-tilgang og begynne jobbe fra første sekund du setter deg ned. Eller du kan bli medlem her på huset og benytte deg av alle muligheten som finnes, feks møterom, printere, verksted, serverrom, store felleslokaler, lagerrom osv.

Vil du ha en inspirerende og profesjonel arbeidsplass å gå til hver dag?

Vi er nesten 50 personer på AI, mange med lang fartstid som selvstendig næringsdrivende, kunstnere eller kunsthåndverkere. Tilsammen har vi MYE fagkompetanse, STORT nettverk og personlig kunnskap om det å drive for seg selv.

Vi har rom for deg!

Atelier Ilsvika er Trondheims mest unike og eldste co-working space. Arbeidsfellesskapet ble startet i 2000 av tolv idealister med sterkt engasjement for å samle kreative mennesker med egne bedrifter under samme tak. 19 år senere er vi her fortsatt, og er i dag over 50 personer under det høye taket  i Mellomila 56.

Vi holder til i en tidligere spikerfabrikk, noe som gir lokalene et røft preg med takhøyde – på alle måter! Litt sånn New York i Trondheim, som en gjest beskrev oss. Vi har mange fasiliteter: fotostudio, snekkerverksted, ovnsrom (keramikk), lakkrom, store allrom, møterom, printerrom, serverrom, kjøkken, lagerrom, kontorarbeidsplasser og studioplasser for kunstnere/kunsthåndverkere – og ikke minst har vi rom for flere!

Hvis du har lyst til å prøve hvordan det er å sitte i et seriøst, men fargerikt kontor- og atelierfellesskap – har du sjansen GRATIS i desember! Fyll ut skjemaet under her, og fortell oss hvilken dag du vil komme og prøve oss ut. Du får bekreftelse fra oss om hvilken dag som passer, og så er det bare å komme en tur og teste hvordan det er. Du er hjertelig velkommen!

Velg ønsket dato for kontorhotel (du kan velge flere for å ha alternativer)

Leiepriser

Helt & fullt

Tilgang på “alt” (verksteder og studio avtales individuelt) – WIFI, møterom, strøm, vask, kjøkken inkludert. Bli en av oss, og få stemmerett på allmøtene. 3 mnd. oppsigelsestid, depositum på 7.500 kr.

3400 ,- 

(per mnd. eks. mva)

Nå & da

Tilgang på “alt” (verksteder og studio avtales individuelt) – WIFI, møterom, strøm, vask, kjøkken inkludert. Max 8 timer i uka/ 4 dager i mnd. (timer kan spares opp og brukes som ønsket). Clean-desk m/hylleplass tilknyttet. Ikke depositum, 3mnd. oppsigelsestid.

1200 ,- 

(per mnd. eks. mva)

Vil du vi skal kontakte deg?

Send oss gjerne en liten beskjed via dette skjemaet så tar vi kontakt snarest. Ønsker du å stikke innom og se selv kan du jo foreslå et tidspunkt så får du svar fra oss snarest. Vil du heller snakke med oss direkte? Ring: 480540002

Her er vi

Mellomila 56
Ilsvika, Trondheim
Tel: 47 480 54 002
E-post: post@atelierilsvika.no
www.atelierilsvika.no

Atelier Ilsvika

Leietakere:

Disse fine folka holder til på Atelier Ilsvika akkurat nå.

Arkitekt Finn Håkonsen