+47 480 54 002 post@atelierilsvika.no

Samarbeid for å profilere forskning og gründervirksomhet

NTNU Discovery gir støtte til gründere fra NTNU med gode ideer, slik at de kan teste ut om ideene har et kommersielt potensial. For å vise fram de mange spennende prosjektene de støtter har NTNU Discovery valgt å satse på en årsrapport med intervju, bilder og fakta, samt en hjemmeside som oppdateres fortløpende.

Synlig design og foto og Mediekompaniet i ilsvika, begge med fast holdeplass på Atelier Ilsvika, har i seks år nå hatt gleden av å stå for både årsrapport og nettside. Mediekompaniet står for tekst, mens Synlig tar mange av bildene, designer brosjyren og har stått for design og drift av nettsiden.

– I og med at vi jobber sammen på Atelier Ilsvika, faktisk i samme rom, er det lett å få flyt i samarbeidet, sier Anne-Lise Aakervik. Kort vei mellom journalist, fotograf og designer er faktisk veldig viktig i dette prosjektet da det er mange avtaler som skal koordineres, og mange tekniske opplysninger som må gjengis korrekt.

 

– En av mine mest opplysende fotografjobber, sier Erik hos Synlig. Utrolig mye man lærer av å portrettere engasjerte gründere og forskere!
Den nyeste årsrapporten til NTNU Discovery, med design og foto av Synlig design og foto, samt tekst fra Mediekompaniet i Ilsvika.