+47 480 54 002 post@atelierilsvika.no

Velkommen til Strategibar

 

1500 – intro til oppgaver, og metoder, inndeling i fire grupper

1530 – oppstart – hver gruppe er 25 min på hver stasjon, som ledes av 1-2 personer:

1730 – oppsummering av stasjonsmesterne  – finnes en helhet??

1815 – diskusjon og veien videre

1845 – vi glir over i sosialisering 🙂

Post 1:

1. “Honey, I shrunk AI!!” Agraff er spurt om å holde post med arkitektsport – hvordan krympe lokalene til passende størrelse? skal vi riste oss helt rundt med hva som er plassert hva?

Post 3:

In the making: Organisering og drift av verksteder, lounge og foto – klarer vi å åpne mer for nye som bare vil være del av dette – bruke oss som proff arena – men ikke hver dag….kan vi være arena for unge – mentorer

Post 2:

Special price for you? free seating?? – hvordan skal vi prise oss i framtida – hvordan kan små firma klare seg og større få nok plass – og hva med enkeltforetakene – er det mulig å tenke nytt?? kan vi få mer ut av samvirkelaget vårt?

Post 4:

Identitetskrise, eller begynner vi bare å erkjenne hvem vi egentlig er? Logo, navn, historikk og framtid – hvordan framstår vi og hvem er vi?? Er vi klar for ansiktsløft eller navnebytte?

For å vite hvor mange grupper vi blir, hvor mange gullapper (?) som trengs, bar-ting som skal kjøpes inn og suppe som skal kokes trenger vi tilbakemelding fra alle. Send ditt svar i skjemaet til høyre her.

Strategibar